کد خبر 678
۱۳۹۳/۰۵/۲۳ ۰۹:۳۱

حیدر العبادی رایزنیها برای تشکیل دولت را آغاز کرد

سایت خبری تحلیلی ساعت ۲۴- نخست وزیر مکلف عراق از ساعات اولیه ماموریتش برای تشکیل دولت رایزنی‌های خود را در این خصوص آغاز کرده است.به گزارش سایت شبکه سومریه نیوز عراق، دفتر اطلاع رسانی حیدر العبادی، نخست وزیر مکلف عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که وی از ساعات اولیه امروز (چهارشنبه) ماموریت خود را برای تشکیل کابینه آغاز کرده است.
در این بیانیه آمده است: العبادی در حال حاضر مشغول تشکیل کابینه و تدوین برنامه‌های دولتی با توافق با سایر فراکسیون‌های سیاسی است.
دفتر العبادی اعلام کرد که وی تلاش‌ بسیاری می‌کند تا دولتی را تشکیل دهد که برپایه توانایی وزرا باشد و بتواند کشور را از بحران‌های سیاسی و امنیتی نجات دهد.
در همین حال حیدر العبادی از فراکسیون‌های سیاسی خواست نمایندگان خود را برای توافق پیرامون پست‌های وزارتی تعیین کنند.
وی تاکید کرد که نامزدهای این پست‌ها باید شایستگی ملی داشته باشند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک