کد خبر 68548
۱۳۹۴/۰۲/۳۰ ۱۱:۵۹

شناسایی و انهدام گروهک وابسته به داعش

ساعت24-وزارت کشور مراکش از انهدام یک شبکه تروریستی وابسته به داعش در شهرهای کازابلانکا و "بوجنبیه" خبر داد که در زمنیه عضو گیری از میان مراکشی‌ها برای تروریست‌های داعش در عراق و سوریه فعالیت داشته است.
به گزارش از شبکه خبری المنار لبنان، در بیانیه وزارت کشور مراکش آمده است: دفتر مرکزی پژوهش‌های قضایی وابسته به دستگاه مبارزه با جاسوسی داخلی مسئول نظارت بر این عملیات بوده و براساس اطلاعات دقیق توانستیم این شبکه وابسته به داعش را منهدم کنیم.

در این بیانیه آمده است: برخی از اعضای این باند تروریستی در زمینه ساخت مواد منفجره و بمب مهارت زیادی داشتند و با اعضای مراکشی داعش در راستای برنامه‌ریزی جهت حمله به نهادهای حساس دولت در ارتباط بودند.

به گفته وزارت کشور مراکش رهبر این باند با هماهنگی یکی از رهبران خارجی داعش برای تشکیل باندهای مخفی جهت انجام عملیات تروریستی در مراکش برنامه‌ریزی کرده و این باند از حمایت مالی و لجستیکی رهبران داعش برخوردار بود.

وزارت کشور مراکش تعداد افراد این باند و نوع حمایت مالی و لجستیکی را که دریافت کرده‌اند اعلام نکرد و تنها گزارش داد که پرونده مظنونان به محض پایان تحقیقات به دادگستری ارجاع داده می‌شود.

آخرین آمار رسمی از سوی مقامات مراکش نشان می‌دهد که از سال ۲۰۰۲ تاکنون ۱۳۲ باند تروریستی شناسایی و منهدم شده و ۲۷۲۰ تن بازداشت شده‌اند. همچنین ۲۶۷ مورد تلاش برای انجام عملیات تروریستی ناکام مانده است.

تعداد مراکشی‌هایی که عضو داعش هستند به ۱۳۵۴ تن می‌رسد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک