کد خبر 69278
۱۳۹۴/۰۳/۰۳ ۱۰:۴۴

ورود داعش به موزه تدمر

ساعت24-تروریست های داعش وارد موزه آثار باستانی تدمر سوریه شدند.
به گزارش از خبرگزاری فرانسه، مدیر کل موزه ها و آثار باستانی سوریه روز گذشته اعلام کرد تروریست های داعش با ورود به موزه آثار باستانی شهر تدمر(پالمیرا،) برخی از مجسمه ها و آثار باستانی آن را تخریب کردند.

مأمون عبدالکریم در نشستی مطبوعاتی گفت: اطلاعاتی به دست ما رسید که نشان می داد آنها روز پنجشنبه وارد موزه تدمر شدند و برخی مجسمه هایی را که نمایانگر عصرهای ما قبل تاریخ است تخریب کردند. وی ابراز امیدواری کرد تدمر شاهد تخریب هایی مشابه آنچه که در عراق انجام شده است نباشد.

شهر تدمر که " یاقوت صحرا" نامیده می شود، به ستون ها و معابد تاریخی خود مشهور است. پیش از وقوع بحران سوریه در مارس ۲۰۱۱ (اسفند ۸۹) تدمر یکی از مقاصد گردشگران بود، بطوریکه سالانه ۱۵۰ هزار گردشگر برای مشاهده آثار باستانی آن، به این شهر سفر می کردند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک