کد خبر 74292
۱۳۹۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۲۳

رنسانس فوتبال ایران با برنامه‌ریزی ایتالیاییها؟

ساعت 24- کارشناسان معتقدند با سفر نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا و شماری از کارشناسان ارشد فوتبال این کشور رنسانس فوتبال ایران محقق خواهد شد.
فوتبال ایران سال‌هاست که حرفه‌ای شده و به دلیل همین حرفه‌ای شدن باشگاه‌ها توانسته‌اند که در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کنند اما همه می‌دانند که فوتبال ایران فاصله زیادی با فوتبال کشورهای توسعه یافته در زمینه فوتبال دارد. اشکالات فوتبال ایران به خصوص در زمینه باشگاهی فراوان است.

به همین دلیل رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران برای اینکه الگوی مناسبی برای توسعه فوتبال ایران داشته باشد اقدام به ارتباط با کشورهای مختلف و صاحب نام فوتبال در دنیا کرد. خواهرخواندگی با لیگ ژاپن یکی از این اقدام‌ها بود.

مهم‌ترین اقدام سازمان لیگ در این راستا ارتباط با فدراسیون فوتبال ایتالیاست.مهدی تاج هفته گذشته به ایتالیا سفر کرد و بر سر همکاری‌های دو جانبه با مسئولان فوتبال ایتالیا به توافق رسید. اتفاقی که کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران هم در جریان آن بود.

تعدادی از کارشناسان ارشد فوتبال ایتالیا که در گذشته برای لیگ‌های فوتبال کره جنوبی و ژاپن هم برنامه‌ریزی کرده‌ بودند قرار است به ایران بیایند و در مدت ۶ ماه حضورشان در ایران برنامه‌ای برای فوتبال باشگاهی ایران طراحی کنند تا بتوانند رنسانسی در فوتبال ایران ایجاد کنند و شاهد پیشرفت مناسب، برنامه‌ریزی شده در فوتبال ایران باشیم.

یکی از محورهای برنامه کارشناسان ایتالیایی برای فوتبال ایران تقسیم بندی باشگاه‌ها به سه رده A، Bو C است. باشگاه‌های رده A تعدادشان در فوتبال باشگاهی جهان هم بسیار کم است. باشگاهی مثل بارسلونا، رئال مادرید، بایرن مونیخ در این رده باشگاهی قرار می‌گیرند.

باشگاه‌های رده B باشگاه‌هایی هستند که نواقصی برای حرفه‌ای شدن دارد و باید این نواقص را برطرف کنند تا بتوانند خود را به رده باشگاه‌های درجه اول برسانند.

باشگاه‌های رده C هم باشگاه‌هایی هستند که باید تعهد بدهند هرچه سریع‌تر امکانات سخت‌افزاری و نرم افزاری خود را به سطح باشگاه‌های حرفه‌ای برسانند.

کارشناسان ایتالیایی قصد دارند که در مدت حضورشان در ایران باشگاه‌ها را به طور کامل رده بندی کرده و مشاوره‌های لازم را برای حرفه‌ای شدن واقعی فوتبال ایران به مدیران باشگاه‌های ما ارایه کنند.

ماریو گالاووتی؛ نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا هم به همراه کارشناسان ۲ مرداد به ایران خواهد آمد. حضور این مقام ارشد فوتبال ایتالیا هم در نوع خود قابل اعتناست.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک