کد خبر 75372
۱۳۹۴/۰۳/۲۸ ۰۹:۵۹

واگذاری ۹۰ درصد واحدهای مسکونی مهر تا پایان امسال

ساعت24-مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: تاکنون بیش از ۶۵ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی به بهره‌برداری رسیده است.
کلیم‌الله وثوقی در گفت‌وگویی در خصوص آخرین وضعیت مسکن‌مهر در زنجان، اظهار کرد: مسکن‌مهر یکی از پروژه‌های بزرگی است که با وجود مشکلات فراوان در سطح کشور در حال اجراست، لذا سعی خواهیم کرد این پروژه را به بهترین شکل ممکن به اتمام برسانیم که در این راستا بیش از یک‌هزار واحد مسکونی مهر تا پایان ماه‌جاری به مالکان تحویل داده خواهد شد.

وی افزود: اداره‌کل راه و شهرسازی در این زمینه تعهداتی داشته است که این تعهد شامل واگذاری ۷۸ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در استان است که بیش از نیمی از آن به متقاضیان واگذار شده است و مابقی آن تا پایان امسال واگذار خواهد شد که این پروژه‌ها شامل پروژه ۱۶۸ واحدی نیکان، پروژه ۳۱۰ واحدی فردوس، پروژه ۵۷۶ واحدی آذربایجان، پروژه ۱۸۰ واحدی خاتم و پروژه ۱۶۰ واحدی پانیذ است.

وثوقی تصریح کرد: به اتمام رساندن پروژه‌های مسکونی‌مهر وظیفه‌ای است که بر دوش ما قرار دارد و همه اهتمام خود را خواهیم گذاشت تا واحدهای باقی‌مانده را تا پایان امسال به اتمام برسانیم و تحویل مالکان آن‌ها بدهیم. واگذاری واحدها در سه مرحله انجام می‌گیرد که تا پایان امسال بیش از ۹۰ درصد واحدها تحویل داده شده و ۱۰ درصد باقی‌مانده آن در سال آینده محقق می‌شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک