کد خبر 78439
۱۳۹۴/۰۴/۰۹ ۱۰:۳۶

پدرو آلمادوار تهیه‌کننده فرهادی شد

ساعت24- سرانجام زمان ساخت فیلم جدید اصغر فرهادی مشخص شد. فیلمی که البته هنوز نام قطعی آن اعلام نشده اما این کارگردان سرشناس قرار است آن را در سال 2016 جلوی دوربین ببرد.
پروژه بين‌المللي اصغر فرهادي، کارگردان اسکاري سينماي ايران اکتبر سال آينده ميلادي در اسپانيا کليد خواهد خورد.
پروژه جديد سينمايي اصغر فرهادي محصول مشترک کشورهاي فرانسه و اسپانيا است. اين نويسنده و کارگردان برنده اسکار، نگارش فيلمنامه جديد خود را سال گذشته به پايان رسانده و طبق برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته، قصد دارد مهرماه سال ۱۳۹۵ (اکتبر ۲۰۱۶) اين فيلم را در اسپانيا کليد بزند.
«الکساندر ماله گي»، مدير کمپاني فرانسوي «ممنتو» (که تهيه‌کننده فيلم «گذشته» فرهادي نيز بوده) به همراه «پدرو آلمادوار»، فيلمساز شهير اسپانيايي به طور مشترک فيلم جديد کارگردان ايراني را تهيه خواهند کرد.
بازيگران اين فيلم از ميان هنرپيشگان آمريکايي و اسپانيايي انتخاب شده‌اند. قصه فيلم نيز به زبان انگليسي و اسپانيولي روايت خواهد شد.
به نظر مي‌رسد اصغر فرهادي اين روزها قصد دارد پيش از سفر به اسپانيا و آغاز پيش توليد پروژه بين‌المللي‌اش، هفتمين فيلم سينمايي خود را در ايران کليد بزند و قرار است يکي از طرح‌هاي نوشته شده‌اش را به زودي در ايران جلوي دوربين ببرد.
«گذشته» نخستين فيلمي بود که فرهادي در خارج از مرزهاي ايران و به تهيه‌کنندگي شرکتي فرانسوي ساخت. اين فيلم در جشنواره‌هاي متعدد خارجي به نمايش درآمد و نامزد جوايز گلدن گلوب و سزار شد و جايزه بهترين بازيگر زن جشنواره کن را از آن «برنيس بژو» کرد. «گذشته» در فرانسه نزديک به يک ميليون نفر تماشاگر داشت.
«جدايي نادر از سيمين» ساخته فرهادي براي نخستين‌بار جوايزي چون اسکار و گلدن گلوب را براي سينماي ايران به ارمغان آورد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک