کد خبر 78509
۱۳۹۴/۰۴/۰۹ ۱۲:۳۰
رئیس حوزه هنری خبر داد:

فاضل نظری معاون هنری حوزه شد

ساعت24-با انتصاب محمد حمزه‌زاده به عنوان مدیرعامل سازمان توسعه سینمایی سوره و فاضل نظری به سمت معاونت هنری حوزه هنری، این نهاد فرهنگی با تغییرات مدیریتی قابل توجهی مواجه شد.
با پذیرش استعفای مدیرعامل سازمان توسعه سینمایی سوره، اجرای برخی تغییرات کلیدی در مدیریت بخش‌های مختلف حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی کلید خورد.

محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری شب گذشته در حاشیه شب شعر تماشای جهان با تایید این خبر به خبرنگار مهر گفت: آقای سهیل جهان بیگلری به تازگی از سمت مدیرعاملی سازمان توسعه سینمایی سوره استعفا دادند و به جای ایشان نیز آقای محمد حمزه‌زاده به این سمت منصوب شده اند.

مومنی افزود: همچنین فاضل نظری نیز به سمت معاونت هنری حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی منصوب شده است.

وی در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره سمت جدید حمزه زاده و سرنوشت موسسه انتشارات سوره مهر نیز گفت: سوره مهر فعلا بدون تغییر به کار خود ادامه خواهد داد.

لازم به یادآوری است فاضل نظری پیش از این مدیر حوزه هنری کودک و نوجوان بود که با استعفا از آن سمت در سه سال قبل آن را به محمد سرشار واگذار کرد که وی نیز به تازگی با پذیرش مدیریت شبکه پویا در رسانه ملی، آن را ترک کرده است.

نظری از مهرماه سال گذشته مدیریت مرکز موسیقی حوزه هنری را برعهده داشت.

همچنین سهیل جهان‌بیگلری نیز از بهار ۹۱ به عنوان مدیرعامل سازمان توسعه سینمایی سوره در حوزه هنری مشغول به فعالیت بوده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک