کد خبر 78811
۱۳۹۴/۰۴/۱۰ ۱۱:۳۱

افزایش ۲.۳ برابری آلودگی هوای تهران

سات24-رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از افزایش ۲.۳ برابری آلودگی هوای شهر تهران در امسال خبر داد.
به گزارش از پایگاه خبری شهرداری تهران؛ علی محمد شاعری ضمن بیان این مطلب افزود: از ابتدای امسال تاکنون ، شاخص کیفیت هوای تهران فقط در۶۳ روز، علامت «سالم» را نشان داده که این رقم در مقایسه با سال گذشته، ۲۰ روز کمتر بوده است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون، تهران۳۰ روز هوای ناسالم داشته است در صورتی که در مدت مشابه سال ۹۳ فقط۱۳ روز هوای ناسالم را تهرانی‌ها تجربه کرده اند.

شاعری گفت: به دلیل ورود ریزگردهای خارجی و همچنین گرد و غبار برخاسته از اراضی بیابانی اطراف تهران ، هوای تهران در اکثر روزها خاکستری است.

رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران افزود: مدیریت ناصحیح بر منابع آب، بیابانزایی و مصرف بی رویه انرژی‌های فسیلی علل اصلی آلودگی هوای کشور و کلانشهر تهران است.

به گفته وی به طور کلی ریزگردها براثر برخورد بادهای مخالف و ایجاد همگرایی که موجب انتقال ذرات گرد و خاک از سطح زمین به ترازهای بالاتر شده و به دنبال آن هوایی غبارآلود نمایان می کند به وجود می‌آید.

شاعری افزود: آلودگی‌های هوا در شش ماه نخست سال عمدتاً مربوط به ریزگردهای ناشی از بیابان های خارجی و داخلی است، اما منابع آلودگی هوا در ۶ ماه دوم سال مربوط به خودروها، موتورسیکلت و منابع خانگی، اداری و غیره است.

بر اساس این گزارش؛ ایستگاه های پارک قائم با ۴۳ روز هوای ناسالم، دانشگاه علم و صنعت ۴۰ روز، ستاد بحران ۳۸ روز و فرمانداری شهرری با ۳۵ روز هوای ناسالم آلوده ترین ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای تهران در سال ۹۴ را به خود اختصاص داده اند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک