کد خبر 80676
۱۳۹۴/۰۴/۱۹ ۱۰:۱۷

علاقه زلاتان برای پیوستن به بایرن!

ساعت24- ستاره سوئدی پاری سن ژرمن اعتراف کرد که دوست دارد بازی در بایرن مونیخ را تجربه کند. حال این سوال مطرح است که آیا زلاتان برای عذاب دادن گواردیولا می خواهد به بایرن مونیخ برود یا اینکه این دو اختلافات را فراموش کرده‌اند و می خواهند از نو شروع کنند؟
به نظر می رسد که زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی پاری سن ژرمن خود را آماده جدایی از این تیم می کند. جدایی زلاتان از پاری سن ژرمن نمی تواند خبری عجیبی باشد اما این بسیار عجیب است که او دوست داشته باشد که بایرن مونیخ را به عنوان تیم بعدی خود انتخاب کند.

این ستاره سوئدی در گفت و گویی که با روزنامه الموندو دیپورتیو اسپانیا داشت تاکید کرد که دوست دارد در صورت پیوستن به رقابت های بوندسلیگا بایرن مونیخ را به عنوان مقصد بعدی خود انتخاب کند. او گفت: باید اعتراف کنم که رقابت های بوندسلیگا توجه من را به خود جلب کرده است. دوست دارم روزی حضور در این رقابت های را تجربه کنم. اگر قرار باشد که در رقابت های بوندسلیگا بازی کنم بدون شک بایرن مونیخ را انتخاب خواهم کرد چرا که این تیم در حال حاضر جزو ۵ تیم برتر فوتبال جهان است.

روزنامه بیلد آلمان هم از احتمال حضور زلاتان ایبراهیموویچ در بایرن مونیخ سخن به میان آورد اما این سوال را مطرح کرد که آیا پیوستن این ستاره سوئدی به بایرن مونیخی که هدایت آن را پپ گواردیولا برعهده دارد ممکن است؟

بیلد با توجه به اختلاف گواردیولا با زلاتان بعید دانست که این ستاره سوئدی به بایرن مونیخ برود. ایبراهیموویچ بارها اعتراف کرده است که اصلا رابطه خوبی با گواردیولا ندارد و ژوزه مورینیو را به او ترجیح می دهد. حتی بارتومئو رئیس باشگاه بارسلونا اعتراف کرد که زلاتان می خواست در دوران حضورش در بارسلونا پپ گواردیولا را کتک بزند.

حال این سوال مطرح است که آیا زلاتان برای عذاب دادن گواردیولا می خواهد به بایرن مونیخ برود یا اینکه این دو اختلافات را فراموش کرده‌اند و می خواهند از نو شروع کنند؟

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک