کد خبر 82022
۱۳۹۴/۰۴/۲۴ ۱۴:۰۶

بی تاثیری توافق هسته ای بر قیمت طلا و سکه

ساعت24-کشتی‌آرای با اشاره به اینکه توافق هیچ تاثیری بر قیمت طلا و سکه ندارد گفت: علت افزایش قیمت سکه در بازار افزایش تقاضا است.
محمد کشتی‌آرای رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر در گفتگویی، با اشاره به تاثیر توافق هسته‌ای بر قیمت طلا و جواهر گفت: این توفق هیچ تاثیری بر قیمت طلا و جواهر ندارد و تنها تاثیر آن بر قیمت ارز است.

وی افزود: در چند روز گذشته به دلیل نزدیکی به ایام عید فطر و تعطیلات تقاضا برای خرید طلا افزایش یافته و این امر موجب شد تا برخلاف اینکه قیمت جهانی طلا تغییر چشم‌گیری نداشته اما قیمت سکه افزایش بیابد.

کشتی‌آرای تصریح کرد: افزایش یا کاهش قیمت طلا در روزهای آتی قابل پیش‌بینی نیست.

کشتی‌آرای گفت: قیمت سکه نسبت به روز گذشته افزایش داشته و تنها افزایش تقاضا دلیل آن است.
همچنین براساس بررسی باشگاه خبرنگاران، نرخ طلا، سکه و ارز در بازار امروز امروز ۲۴ تیر ۹۴ به شرح زیر است:

سکه طرح قدیم با کاهش ۴ تومانی به نرخ ۸۸۷ هزار تومان رسید و طرح جدید نیز به نرخ ۸۸۸ هزار تومانی رسید که در مقایسه با روز گذشته تفاوت چشمگیری نداشت.

اما هر قطعه نیم سکه با افزایشی ۲ تومانی به نرخ ۴۶۳ و ربع سکه نیز به ۲۶۳ هزار تومان در بازار رسید..

هر قطعه سکه ۱ گرمی نیز با بهای ۱۶۷ هزار تومان به فروش رسید.

براساس این گزارش، امروز بازار ارز نیز با افزایش روبه رو بود به گونه ای که امروز دلار با ۵ تومان افزایش به بهای ۳۲۳۵ تومان به فروش رسید یورو نیز با بهای ۳۵۷۵ تومان و پوند انگلیس نیز با قیمت ۴۹۷۰ تومان به فروش می رسند.

درهم امارات با نرخ ۸۷۲ تومان در بازار معامله شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک