کد خبر 83685
۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۰۹:۴۹

آخرین آمار خانه خالی های در تهران

ساعت24-سه سال بعد از آخرین آمارگیری از خانه‌های خالی، این نوع آپارتمان‌ها که حکم «عرضه ذخیره» بازار ملک را دارند، از روی میزان مصرف ماهانه برق، مجددا شمارش شدند.
سه سال بعد از آخرین آمارگیری از خانه‌های خالی، این نوع آپارتمان‌ها که حکم «عرضه ذخیره» بازار ملک را دارند، از روی میزان مصرف ماهانه برق، مجددا شمارش شدند.

نتایجی که روند افت‌وخیز خانه‌های خالی تهران را نشان می‌دهد حاکی است در فاصله سال‌های ۹۰ تا ۹۳ که بازار مسکن سیکل‌های تجاری مختلف را تجربه کرده، خانه‌های خالی نیز با نوسان روبه‌رو شده است؛ به‌طوری‌که تعداد این آپارتمان‌ها از ۳۲۷ هزار واحد در سال ۹۰ -زمان اتمام رکود قبلی- به‌تدریج کاهش یافته و در نیمه ۹۲ که بازار دوره ۲ ساله رونق را طی کرد، تعداد خانه خالی در تهران به نزدیک ۱۳۰ هزار واحد نزول کرد. اما از نیمه ۹۲ که معاملات مسکن وارد رکود عمیق شد،

حجم بازار ذخیره، هر دو ماه به طور متوسط ۱۳ درصد افزایش یافت و در شهریور ۹۳ تعداد خانه‌های خالی به ۲۳۵ هزار واحد رسید. امسال این خانه‌ها قطعا از سال گذشته بیشتر شده، اما با گرم شدن تنور معاملات در ماه‌های آینده از تعدادشان کاسته خواهد شد. آمار ۹۳ خانه‌های خالی در قیاس با ۷۰۰ هزار واحد جدید عرضه شده به بازار مسکن تهران طی سه سال گذشته و همچنین تعداد ازدواج‌ها در تهران طی همین مدت، این سوال را ایجاد می‌کند که چه گروهی غیر از متقاضیان جدید، آپارتمان‌های نوساز را خریداری کرده‌اند؟

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک