کد خبر 85872
۱۳۹۴/۰۵/۱۲ ۱۰:۵۴
معاون سازمان غذا و دارو:

طرح تجمیع مراکز درمان سرطان عقیم ماند!

ساعت24-معاون اداره کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو با اشاره به تاخیر در اجرای طرح تجمیع مراکز درمان سرطان، گفت: با وجود آمادگی‌های کاملی که در حوزه دارو وجود دارد، ولی زمینه اجرای این طرح در بخش درمان مهیا نشده است.
دکتر فرزاد پیرویان در گفت‌وگویی، منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه مقرر شده بود طرح تجمیع مراکز درمان سرطان تا اردیبهشت ماه سال جاری اجرایی شود ولی تاکنون این مهم محقق نشده است، درباره چرایی عدم اجرای این طرح گفت: این طرح بسیار کاربردی است که باعث نظارت و افزایش کیفیت می‌شود و برای بیماران نیز مثمرثمر است.

معاون اداره کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو اضافه کرد: با وجود آمادگی‌های کاملی که در حوزه دارو وجود دارد، اما زمینه اجرای این طرح در بخش درمان مهیا نشده است. لذا اجرای این طرح به تعویق افتاده و در حال حاضر آمادگی‌های لازم برای اجرایی شدن آن وجود ندارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک