کد خبر 92608
۱۳۹۴/۰۶/۱۱ ۱۳:۳۵

پیش بینی افزایش حجم ترافیک در مهر ماه

ساعت24-جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت : با بازگشایی مدارس حجم ترافیک در شهر تهران افزایش می یابد.
سرهنگ حسن عابدی جانشين رئيس پليس راهنمايی و رانندگی تهران بزرگ در گفت و گویی اظهارکرد: با بازگشايی مدارس طبق برآورد هر ساله پليس پيش بينی افزايش ترافيك ۲۵ تا ۳۰ درصدی شده است و برای تسهيل در امر ترافيك از ۱۰۰ درصد توان پليس استفاده خواهد شد.

وی در ادامه بيان كرد: با شناسايی نقاط مشكل آفرين در امر ترافيك به خصوص اطراف مدارس ماموران ما ضمن مستقر در معابر، نكات آموزشی و تذكرهای ارشادی را به شهروندان ،دانش آموزان و رانندگان گوشزد می كنند.

جانشين رئيس پليس راهنمايی و رانندگی تهران بزرگ به برخورد با رانندگان متخلف اشاره كرد و گفت: با تخلفات كه باعث كندی ترافيك شود ماموران ما برخورد می كنند و ضمن اعمال قانون نسبت به جابجايی وسيله نقليه به پاركينگ اقدام می كنند؛ البته با نظارتی كه پليس دارد به دنبال پيشگيری از تصادفات و بهبود در امر ترافيك است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک