کد خبر 100213
۱۳۹۴/۰۷/۱۵ ۱۴:۲۴

ابهام در پخش زنده دیدار ایران و عمان

ساعت 24- با توجه به بدهی صداوسیما به شرکت پخش کننده دیدار ایران و عمان احتمال دارد که مصاف تیم ملی ایران و عمان پخش مستقیم نداشته باشد!
پخش مستقیم دیدار تیم‌های ملی ایران و عمان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. ظاهرا فدراسیون فوتبال عمان و تلویزیون این کشور حق پخش بازی را به شرکت مدیا ابوظبی سپرده‌اند و این شرکت نیز آن را به مدیا WSG فروخته است. این شرکت به صورت انحصاری همه بازی‌های AFC را پخش می‌کند و بر اساس اخبار رسیده صداوسیما به این شرکت بدهی دارد و به همین دلیل این شرکت سیگنالش را بسته و بازی تنها برای عمانی‌ها پخش می‌شود.

شرکت یاد شده از صداوسیما خواهان دریافت ۵۰ هزار دلار شده است که هنوز این رقم به حساب این شرکت واریز نشده است و تنها در صورتی که صداوسیما این پول را پرداخت کند، بازی پخش می‌شود.

این تصمیم در جلسه‌ جهت هماهنگی‌ دو تیم اعلام شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک