کد خبر 106659
۱۳۹۴/۰۸/۱۴ ۱۲:۵۲

(تصاویر)ماجراجویی در ارتفاعات آلپ!

ساعت24-گروهی از ورزشکاران و کوهنوردان حرفه ای که در تجربه ای منحصربفرد چند روز را در کوه های آلپ سپری می کنند، با آویزان شدن از کابل های پر قدرت در این ارتفاعات لحظات منحصر به فردی را تجربه می کنند.
گروهی از ورزشکاران و کوهنوردان حرفه ای که در تجربه ای منحصربفرد چند روز را در کوه های آلپ سپری می کنند، با آویزان شدن از کابل های پر قدرت در این ارتفاعات لحظات منحصر به فردی را تجربه می کنند.

این ورزشکاران که برای شرکت در همایش بین المللی "های‌لاین" در "مونت پیانا" گرد هم آمده اند ضمن صعود به ارتفاعات آلپ در شمال ایتالیا چند روز را به گشت و گذار در این ارتفاعات می پردازند.

یکی از تفریحات این گروه راه رفتن و آویزان شدن از ارتفاع ۴هزارمتری است؛ آنها در خلال این مدت از کابل های قوی ای که بین صخره ها کشیده اند عبور می کنند و یا آویزان می شوند تا تجربه منحصر به فردی از زندگی معلق داشته باشند. یکی از هیجان انگیز ترین حرکات این گروه خوابیدن در حالتی است که از این کابل ها آویزان هستند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک