کد خبر 111245
۱۳۹۴/۰۹/۰۷ ۱۱:۱۵

ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد از ۱۶ آذر

ساعت 24-هزینه نام نویسی این آزمون 30 هزار تومان است که با کارت های بانک عضو شبکه شتاب و از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش قابل پرداخت است.
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد از ۱۶ آذر
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نام نویسی آزمون دوره های کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ از دوشنبه ۱۶ آذر آغاز می شود.

حسین توکلی افزود: نام نویسی از داوطلبان تا یکشنبه 22 آذر ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه همزمان با این آزمون بیست و یکمین المپیاد علمی-دانشجویی کشور برگزار می‌شود گفت: نام نویسی داطلبان از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org انجام می شود و دفترچه راهنمای نام نویسی نیز قبل از آغاز نام نویسی در این پایگاه اینترنتی منتشر می شود.

توکلی افزود: هزینه نام نویسی این آزمون 30 هزار تومان است که با کارت های بانک عضو شبکه شتاب و از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش قابل پرداخت است.

وی گفت: چنانچه داوطلب علاقه‌مند به انتخاب رشته دوم باشد باید علاوه بر مبلغ یاد شده، 30 هزار تومان دیگر با کارت های بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت کند و همچنین علاقه مندان به شرکت در گزینش رشته های دانشگاه پیام نور و موسسات غیر انتفاعی باید مبلغ 9 هزار و 200 تومان از طریق کارت های بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت کنند.

وی افزود: این آزمون 16 و 17 اردیبهشت سال 1395 برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک