کد خبر 112238
۱۳۹۴/۰۹/۱۱ ۱۸:۰۶

۵ کشته درسقوط مینی بوس زائران درجاده هراز

ساعت 24- رئیس اداره راه و شهرسازی بخش لاریجان آمل، تعداد کشته و زخمی های سقوط مینی بوس حامل زائران برگشتی از کربلای معلی بعدازظهر چهارشنبه در کیلومتر ۶۰ جاده هراز را ۵ کشته و ۶ مجروح اعلام کرد.
۵ کشته درسقوط مینی بوس زائران درجاده هراز
علی نوری پور چهارشنبه گفت: این سانحه رانندگی در کیلومتر ۶۰ جاده هراز در منطقه وانا رخ داد و مینی بوسی که با ۱۸ زائر از کربلای معلی در حال برگشت از تهران به زادگاهشان شهرستان فریدونکنار بودند، به داخل دره سقوط و تاکنون اجساد ۵ سرنشین این مینی بوس به همراه ۶ مصدوم به بهشت امامزاده عبدالله و بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شدند.

رئیس اداره راه و شهرسازی بخش لاریجان آمل اضافه کرد: هم اکنون نیروهای هلال احمر، راهداری و اورژانس در محل حادثه حضور دارند و در حال ارائه خدمات اولیه به سایر مسافران این مینی بوس هستند.


وی اضافه کرد: براساس گزارش ها و بررسی های انجام شده سرعت زیاد و ناتوانی راننده مینی بوس علت حادثه سقوط مینی بوس اعلام شده است.


وی یادآور شد: شب گذشته هم در سانحه شدید رانندگی، دو دستگاه پراید و پیکان در جاده هراز ۹ نفر از سرنشینان دو خودرو به شدت مصدوم شدند.


جاده هراز یکی از جاده های پرترافیک و حادثه ساز در کشور است.


حدود ۱۱۰ کیلومتر از مسیر جاده هراز به سمت تهران در حوزه استحفاظی استان مازندران واقع شده است.

منبع: ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک