کد خبر 114853
۱۳۹۴/۰۹/۲۲ ۰۸:۲۱

رایزنی امیرعبداللهیان و دیمیستورا درباره سوریه

ساعت24- در تماس تلفنی حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزیر امورخارجه کشورمان و استفان دی میستورا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه، آخرین تحولات گفت‌وگوهای بین‌المللی سوریه مورد رایزنی قرار گرفت.
رایزنی امیرعبداللهیان و دیمیستورا درباره سوریه
در این تماس تلفنی نماینده دبیرکل سازمان ملل آخرین تلاش‌ها برای حل سیاسی بحران سوریه را تبیین و بر اهمیت نقش جمهوری اسلامی ایران در این مسیر تاکید کرد.

معاون وزیر خارجه کشورمان نیز در این گفت‌وگو تاکید کرد که تهیه لیست معارضه معتقد به راهکار سیاسی و لیست گروه‌های تروریستی در پرتو رایزنی‌های تمامی طرف‌های موثر و تلاش‌های سازمان ملل قرار دارد.

امیرعبداللهیان حل بحران سوریه را صرفا در گرو راهکار سیاسی و احترام به اراده مردم سوریه و بر مبنای گفت‌وگوهای سوری - سوری بین معارضه معتقد به راهکار سیاسی و حکومت دانست.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک