کد خبر 123409
۱۳۹۴/۱۰/۲۱ ۱۵:۱۴

مرگ تلخ دانش‌آموز ۱۱ ساله در فصل امتحانات

ساعت 24- شامگاه شنبه گزارشی در اختیار قاضی محسن مدیر روستا، بازپرس جنایی تهران قرار گرفت که نشان می‌داد پسر 11ساله‌ای به کام مرگ رفته است. با دستور قاضی، تحقیقات درباره این حادثه شروع شد. به‌نظر می‌رسید قربانی پسر دانش‌آموزی بود که با روسری مادرش، خود را از چهارچوب در بالکن حلق‌آویز کرده بود.
مرگ تلخ دانش‌آموز ۱۱ ساله در فصل امتحانات
پدر داغدار وي كه از مرگ پسرش شوكه شده بود به كارآگاهان گفت: پسرم فصل امتحاناتش بود و خيلي اضطراب داشت اما مشكل جدي نداشت. ظهر امروز همراه همسر و پسركوچكم به خانه يكي از بستگانمان رفتيم اما پسربزرگم به بهانه اينكه درس دارد همراه ما نيامد و در خانه ماند. مي‌خواست درس بخواند و ما هم بي‌آنكه بدانيم تصميم تلخي گرفته از خانه بيرون رفتيم. غروب وقتي برگشتيم هرچه صدايش زديم جواب نداد.


به داخل اتاقش رفتيم و ناگهان با صحنه عجيبي روبه‌رو شديم. پسرم خودش را حلق‌آويز كرده بود و ديگر نفس نمي‌كشيد. همسرم با ديدن اين صحنه از حال رفت و هنوز نمي‌دانم پسرم به چه علت تصميم گرفت كه به زندگي خودش پايان بدهد. با دستور قاضي جنايي، جسد وي به پزشكي قانوني منتقل شد و تحقيقات در اين پرونده ادامه دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک