کد خبر 127806
۱۳۹۴/۱۱/۰۵ ۱۰:۳۵

قطع همکاری آدیداس با اتحادیه جهانی دوومیدانی به دلیل دوپینگ

قطع همکاری آدیداس با اتحادیه جهانی دوومیدانی به دلیل دوپینگ
img alt="اتحادیه جهانی دوومیدانی" height="279" src="http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1394/09/10/139409100906062546621304.jpg" width="400" />

کمپانی بزرگ تولیدات لوازم ورزشی در آلمان اعلام کرد که پس از یازده سال به همکاری‌اش با اتحادیه جهانی دوومیدانی پایان می‌دهد.

کمپانی آدیداس به عنوان بزرگترین اسپانسر اتحادیه جهانی دوومیدانی تصمیم گرفت که به دلیل دوپینگ، فساد و رسوایی‌های اخیر در رشته دوومیدانی که از دسامبر گذشته مطرح شده به همکاری‌اش با اتحادیه جهانی دوومیدانی (IAAF) خاتمه بدهد.

این شرکت بزرگ آلمانی اعلام کرد که اتفاقات اخیر در دوومیدانی نقض قراردادش از سوی اتحادیه جهانی دوومیدانی بوده و به همین دلیل چنین تصمیمی را گرفته است. آدیداس از نوامبر سال 2008 متعهد شده بود که سالیانه 8 میلیون دلار (5.61 میلیون پوند) به اتحادیه جهانی دوومیدانی بپردازد.

این شرکت در کنار کَنون، تویوتا، سِیکو، TDK، TBS و موندو یکی از شرکای رسمی اتحادیه جهانی دوومیدانی بود.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک