کد خبر 138414
۱۳۹۴/۱۲/۰۶ ۲۱:۳۴

شادی پس از گل بازیکن تراکتورسازی دردسرساز می شود + عکس

ساعت 24-باشگاه تراکتورسازی به دلیل حرکت روز گذشته بازیکنش با جریمه رو به رو خواهد شد.
مهدی شریفی ستاره تراکتورسازان در بازی مقابل الجزیره امارات، پس از به ثمر رساندن گل سوم تیمش در دقیقه 54، پیراهن خود را بالا زد تا نام مبارک امام حسن مجتبی (ع) که روی زیرپیراهن خود حک کرده بود را نشان دهد.

این حرکت که از تلویزیون نیز پخش شد با واکنش AFC روبه رو خواهد شد و احتمالا جریمه ای برای او در نظر گرفته خواهد شد.

سعید عباسی مدیرعامل تراکتورسازی با تایید این موضوع گفت: «شریفی قبل از بازی هم گفته بود که قصد انجام چنین کاری را دارد اما به هر حال مسئولان AFC روی این موضوع حساسیت دارند و چون صحنه از تلویزیون پخش شد احتمال جریمه شدن وجود دارد.»

امیر قلعه نویی هم در پاسخ به این سوال که چرا شریفی را تعویض کرد، گفت: «این سؤال شما را بعداً جواب می‌دهم. او در جریان بازی پیراهنش را بالا زد که یک شعار مذهبی رویش نوشته بود که احتمال دارد بعداً ما را جریمه کنند.»

گفتنی است دو شب پیش مهدی رجب زاده افسوس خورد که به خاطر قوانین فیفا نتوانسته نام مبارک حضرت علی (ع) را بعد از گلزنی به لخویا نشان بدهد.

جام نیوز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک