کد خبر 142845
۱۳۹۴/۱۲/۲۸ ۰۸:۰۲

روایت جواد نکونام از خیانت به کی روش

ساعت 24- کاپیتان سابق تیم ملی می گوید مردم کی‌روش و تیم ملی‌شان را دوست دارند، بازیکنان هم با این مربی با کمترین مشکل کار می‌کنند. حال اگر کسی در این شرایط برای مخالفت با کی‌روش به دلیل منافع شخصی‌اش چوب لای چرخ تیم ملی می‌گذارد، خیانت می‌کند.
کاپیتان اسبق تیم ملی یکی از حامیان پروپاقرص کارلوس کی روش است و همواره در مصاحبه‌هایش برای سرمربی تیم ملی سنگ تمام می‌گذارد.

در حالی که جواد نکونام از فوتبال ملی خداحافظی کرده است اما همچنان کی‌روش مورد حمایت او قرار دارد. او در تازه ترین اظهار نظر خود در مورد مخالفان کی‌روش گفته است:
«مردم کی‌روش و تیم ملی‌شان را دوست دارند، بازیکنان هم با این مربی با کمترین مشکل کار می‌کنند. حال اگر کسی در این شرایط برای مخالفت با کی‌روش به دلیل منافع شخصی‌اش چوب لای چرخ تیم ملی می‌گذارد، خیانت می‌کند.»

تابناک

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک