کد خبر 14735
۱۳۹۳/۰۴/۱۶ ۰۷:۵۸
دولت اوكراين از محاصره دونتسک و لوهانسک خبر داد

احتمال درگیری مجدد ارتش اوکراین و جدایی طلبان

احتمال درگیری مجدد ارتش اوکراین و جدایی طلبان
ارتش اوکراین قصد دارد دو شهر «دونتسک و لوهانسک» که در تصرف جدایی طلبان طرفدار روسیه است را محاصره كند،  تا  جدایی طلبان را وادار به تسلیم کند.
به گزارش ساعت 24  به نقل از خبرگزاری آلمان ، «میخائیل کووال» ، معاون رئیس شورای امنیت و وزیر دفاع موقت اوکراین در گفتگو با شبکه تلویزیون اوکراین ضمن اعلام این مطلب افزود براساس طرح راهبردی «پترو پوروشنکو» رئیس جمهور، این دو شهر باید به محاصره کامل درآید تا افراد مسلحی که آنها اشغال کرده اند، خود را تسلیم کنند.
 این مقام بلند پایه اوکراینی این مطلب را در پاسخ به این پرسش که آیا ارتش این دو شهر را بمباران خواهد کرد یا به آنها یورش خواهد برد، عنوان کرد.
به گفته ژنرال «والری هله تی » نامزد پست وزارت دفاع، نیروهای نظامی اوکراین علاوه بر بازپس گیری شهر «اسلوویانسک» ، دو شهر« آتموفسک و دروژکوفکا » را نیز از اشغال جدایی طلبان ، آزاد کردند.
از سویی دیگر شهردار لوهانسک از وقوع درگیری های شدید در این شهر خبر داد و گفت دست کم یک نفر براثر انفجار نارنجک کشته شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک