اسپانسر سرخابی ها بازیکنان را محدود می کند
ساعت 24-سامانه هواداری که اسپانسر باشگاه های استقلال و پرسپولیس است قوانین عجیبی برای این ۲ باشگاه وضع کرده است.
در ابتدای لیگ برتر بود که یک سامانه هواداری متعلق به یکی از اپراتورهای تلفن همراه اسپانسر مشترک دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شد و قرار شد پول خوبی هم به سوی این ۲ باشگاه با کمک هواداران واریز شود.
این اتفاق در حالی رخ داد که این سامانه هواداری قوانین عجیبی را برای این ۲ باشگاه وضع کرد به طوری که حتی صدای بازیکنان سرخابی در آمد.
به طور مثال حضور بازیکنانی نظیر مهدی طارمی، علی علیپور، احمد نوراللهی و .. از پرسپولیس و برخی از بازیکنان استقلال در تلویزیون باعث شد تا آنها جریمه مالی شوند.
حالا اما در جدیدترین اقدام این سامانه تصمیم گرفته از مصاحبه بازیکنان با رسانه های تصویری جلوگیری کند و بازیکنان هم مجبورند این تصمیم را عملی کنند چرا که در قراردادی که باشگاه پرسپولیس آن را امضا کرده این موضوع گنجانده شده است.