کد خبر 150246
۱۳۹۵/۰۲/۰۷ ۱۱:۱۴
قادی پاشا مدعی شد؛

علت مرگ مهرداد اولادی فردا قطعی اعلام می شود

مدیر کل پزشکی قانونی استان تهرانقادی پاشا مدعی شد که عکس اولادی از آنجا به بیرون درز نکرده و فردا علت مرگ وی اعلام خواهد شد.
علت مرگ مهرداد اولادی فردا قطعی اعلام می شود
dir="RTL">دکتر مسعود قادی پاشا که امروز در کنفرانس مطبوعاتی رودروی خبرنگاران نشست، وقتی با سوالی درباره علت مرگ مهرداد روبرو شد، پاسخ داد: «در این پرونده کار کالبد شکافی در کهریزک انجام شده و در بخش سم شناسی و پاتولوژی هم در حال انجام است و علت فوت فردا قطعا اعلام می شود.»

او درباره تصویری که از جسد اولادی منتشر شد، گفت: «این تصاویر به پزشکی قانونی نبوده چرا که بررسی آن نیز نشان داد که محل قرار گرفتن جسد هم در پزشکی قانونی نبوده و ما چنین سنگ‌هایی را در این سالن نداریم. این عکس پس از تحویل جسد تحویل بستگان گرفته شده است. ضمن اینکه پیش‌تر هم روابط عمومی سازمان در این زمینه اطلاع‌رسانی کرده بود.»

قادی پاشا درباره اظهارات دادستان تهران پیرامون مرگ برخی از ورزشکاران به دلیل مصرف الکل گفت: «بیان علت مرگ افراد جزو اسرار است و ما اجازه بیان آن را نداریم.»

جام نیوز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک