کد خبر 156683
۱۳۹۵/۰۲/۲۸ ۱۰:۵۷

برای "تاسیس سپاه پاسداران" به عراق کمک میکنیم

ساعت24-رئیس قرارگاه عمار گفت: اگر عراقی‌ها بخواهند برای تاسیس سپاه پاسداران عراق اقدام کنند ما حاضریم به آنها کمک کنیم.
برای "تاسیس سپاه پاسداران" به عراق کمک میکنیم
style="text-align: justify;">حجت‌الاسلام و المسلمین "مهدی طائب" با اشاره به تشکیل نیروی سپاه پاسداران عراق در آینده اظهار داشت: اگر عراقی‌ها بخواهند برای تاسیس سپاه پاسداران در این کشور اقدامی کنند ما حاضریم با تمام توان تجربیات خود را به آنها انتقال دهیم.

رئیس قرارگاه عمار ادامه داد: عراقی‌ها خودشان تصمیم‌ گیرنده هستند ولی اگر آنها بخواهند برای تأسیس سپاه پاسداران عراق اقدام کنند ما حاضریم به آنها کمک کرده و تجربیات خودمان را به آنها انتقال دهیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین طائب افزود: مردم عراق در تجربه جدیدی از حاکمیت هستند و خودشان تصمیم گیرنده اصلی بوده و اگر بخواهند برای مسائل کشورشان تصمیم گیری کنند قطعا با مشورت می‌توانند به پیشرفت‌هایی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در چند سال گذشته به آنها رسیده‌ از تجربه آنها در اهداف مختلف بهره ببرند.

رئیس قرارگاه عمار در پایان خاطر نشان کرد: ما طبق آیه قرآن که فرموده در رزق و تقوا کمک کنید اقدام نموده و برای این منظور در هر کجایی که در دسترس باشد به وظایف خودمان عمل می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک