کد خبر 16106
۱۳۹۳/۰۴/۲۱ ۱۸:۴۹
گلایه نماینده مجلس از دولت درباره قیمت خودرو

به جای تهدید عمل کنید

سایت خبر تحلیلی ساعت 24-عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد شورای رقابت در بحث قیمت گذاری خودرو گفت: دولت نسبت به قیمت گذاری جدید خودروها اعلام کدورت می‌کند، بهتر است دولت این اقدام شورای رقابت را محکوم و حکم رئیس این شورا را لغو کند.
موید حسینی صدر در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت قیمت گذاری خودروها را طی 2 سال اخیر غیر منتظره خواند و توضیح داد: کسی انتظار نداشت در راستای قیمت گذاری خودروها، چنین تصمیماتی در شورای رقابت اتخاذ شود، برای همین موضوع باید حکم رضا شیوا لغو شود.
نماینده مردم خوی در مجلس شواری اسلامی با انتقاد از عملکرد ضعیف شورای رقابت تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی با افزایش قیمت خودروها صد در صد مخالف است اما متأسفانه نمایندگان حاضر در شورای رقابت تنها نقش نظارتی داشته و حق رأی ندارند.
وی افزود: ما در راستای اعلام اعتراضات خود نسبت به قیمت­های جدید خودرو برنامه مناظره ای با رئیس شورای رقابت و چند تن از خودروسازان ترتیب دادیم اما رضا شیوا و خودروسازان یک ساعت قبل از مناظره این برنامه را لغو کردند. اگر اقدام خودروسازان و شورای رقابت منطقی بود باید برای دفاع از اقدامات خود در برنامه حاضر می‌شدند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت تنها به تهدید خودروسازان بسنده نکرده و اقدامات عملی صورت دهد چرا که این سخنان تنها نوعی تخلیه روانی است و کمکی به اصل موضوع نخواهد کرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در راستای اقداماتی که دولت برای کنترل قیمت‌ خودروها می‌تواند انجام دهد تأکید کرد: باید از نگاه مقطعی به موضوع، فاصله گرفت و در راستای رفع مشکل باید مجوز واردات خوردو صادر شود. همچنین می­توان در تعرفه‌های واردات بازنگری کرد و خودروسازی‌های جدید به راه انداخت تا بازار خودرو از انحصار خارج شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک