کد خبر 162536
۱۳۹۵/۰۳/۱۶ ۱۲:۰۰

ریش زنی ملی پوشان والیبال در رختکن + تصاویر

ساعت 24-تراشیده شدن ریش های امیر خوشخبر سرپرست تیم ملی والیبال ایران بازتاب جهانی پیدا کرد.
سایت فدراسیون جهانی والیبال درباره زدن ریش های سرپرست تیم ملی ایران توسط بازیکنان پس از صعود به المپیک نوشت: 52 سال است که والیبال المپیکی شده اما برای بازیکنان و طرفداران ایران به یک رویای طولانی مدت تبدیل شده بود. حالا این آرزو محقق شده است.


ایران پس از ناکامی های متعدد سرانجام به المپیک رسید. دو ماه تمرینات فشرده و چندین بازی دوستانه در فرانسه و ژاپن، ایرانی ها را در موقعیتی قرار داد که بزرگترین قدم زندگی شان در ورزش والیبال را بردارند.

ایران توانست لهستان قهرمان جهان را 3-1 شکست دهد تا رویای المپیک‌شان محقق شود. اما این موفقیت برای امیر خوشخبر سرپرست تیم ایران به قیمت از دست دادن ریش هایش تمام شد.

او به بازیکنان قول داده بود که در صورت صعود به المپیک ریش هایش را خواهد تراشید که پس از بازی سعید معروف کاپیتان ایران در رختکن ریش های او را زد اما خوشخبر همچنان مرد خوشحالی است!

ریش زنی ملی پوشان والیبال در رختکن
عکس ریش زنی ملی پوشان والیبال در رختکن
تراشیده شدن ریش های سرپرست والیبال ایران
عکس تراشیده شدن ریش های سرپرست والیبال ایران

جام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک