کد خبر 164819
۱۳۹۵/۰۳/۲۳ ۰۵:۱۵

مثلثی که قهرمانی را از پرسپولیس گرفت در خدمت این تیم

پرسپولیس بعد از اتمام لیگ سخت به دنبال پر کردن خلاهای فصل گذشته خود است تا بتواند دوباره روزهای خوب خود را به مانند فصل گذشته تکرار کند.
img alt="مثلث جدید پرسپولیس جام را سرخ می‌کنند؟" src="http://www.bankvarzesh.com/Content/1395/03/22/IMG1951157438985.jpg" />

تا به اينجاي كار پرسپوليس سه نفر كه نقش أساسي در قهرمان نشدن پرسپوليس را داشتند جذب اين تيم كرده؛ بيرانوند، سيد جلال حسيني و وحيد اميري كه هر سه اينها در سه پست مختلف در بازی برگشت پرسپوليس و نفت تهران مثلث كابوس واری را براي هواداران این تیم به وجود آوردند. بيرانوند در آن بازی همه كار كرد تا گل نخورد و سيد جلال حسيني بالاي سر همه سر می‌زد و مانع خلاقيت مهاجمان پرسپوليس شده بود. وحيد اميري هم با گلش حسن ختامي بود برای آن شب تلخ كه قهرماني از كف قرمزها برود. حالا آنها با لباس قرمز می‌خواهند قهرمانی را كه از پرسپوليس گرفتند، پس بدهند! بايد تا آخر فصل جديد صبر كرد و ديد عملكرد آنها و نتايج تيم پرسپوليس چگونه خواهد بود. آن‌طرف میدان هم منصوریانی قرار دارد که از نفت به استقلال رفت تا جدال سرخابی‌ها حسابی رنگ و بوی نفتی بگیرد!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک