کد خبر 166615
۱۳۹۵/۰۳/۲۸ ۱۵:۰۶

میزان دید در برخی نقاط استان بوشهر به ۸۰۰ متر رسید

ساعت24-نادر شفی‌خدایی با بیان اینکه گرد و غبار در استان بوشهر دید را کاهش داده است اظهار داشت: توده گرد و خاکی که  از عصر دیروز از عراق وارد کشورمان شده ضمن ایجاد مشکل در تردد میزان دید را کاهش داده است.
میزان دید در برخی نقاط استان بوشهر به ۸۰۰ متر رسید
style="text-align: justify;">مدیر کل هواشناسی استان بوشهر گفت: گرد و غبار و آلودگی هوا میزان دید را در برخی از استان‌های جنوبی کشور کاهش داده بگونه‌ای که در برخی نقاط استان بوشهراز جمله جزیره خارگ ۸۰۰ متر گزارش شده است.

وی از کاهش دید در برخی از نقاط استان بوشهر خبر داد و گفت: گرد و غبار و آلودگی هوا میزان دید را در برخی از استان‌های جنوبی کشور کاهش داده بگونه‌ای که در برخی نقاط استان بوشهراز جمله جزیره خارگ 800 متر گزارش شده است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با تاکید بر تردد غیر ضروری افراد سالمند و بیماران ریوی و قلبی افزود: با توجه به شدت بالای آلودگی هوا توصیه می‌شود مردم به ویژه سالمندان، بیماران قلبی و ریوی از ترددهای غیر ضرور خودداری کنند.

شفی خدایی با اشاره به ناکافی بودن دید در جاده‌ها و خلیج فارس تاکید کرد: رانندگان با توجه به کاهش دید افقی تمهیدات لازم در خصوص ایمنی ترددهای جاده‌ای و دریایی در نظر داشته باشند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر نیز با اشاره به میزان غلظت گرد و غبار در استان بوشهر گفت: هم اکنون میزان آلودگی ناشی از ریزگردها در استان بوشهر یک‌هزار و 66 میکرو گرم بر متر مکعب است که از حد استاندارد خارج است.

حسین دلشب حد مجاز آلودگی هوا را 150 میکروگرم بر مترمکعب اعلام کرد و افزود: اکنون آلودگی ناشی از ریزگردها در استان بوشهر 7 برابر حد مجاز است.

وی پیش‌بینی کرد، گرد و خاک تا اوائل صبح فردا از استان بوشهر خارج شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک