کد خبر 168962
۱۳۹۵/۰۴/۰۴ ۱۱:۱۶

داعش دوباره بخش هایی از رقه را بدست گرفت

ساعت 24-تروریست های داعش در روزهای اخیر موفق شده اند کنترل مناطقی را که در جریان عملیات بازپس گیری رقه توسط نیروهای دولتی سوریه از دست داده بودند، دوباره به دست بگیرند.
تروریست های داعش در روزهای اخیر موفق شده اند کنترل مناطقی را که در جریان عملیات بازپس گیری رقه توسط نیروهای دولتی سوریه از دست داده بودند، دوباره به دست بگیرند.

شبکه اینترنتی اعماق که به داعش منصوب است تصاویری را از این درگیری ها در روز چهارشنبه منتشر کرده که در آن نیروهای گروه تروریستی داعش سوار بر خودروهای نظامی نشان داده می شود که به سمت مواضع طرف مقابل تیراندازی می کنند. هرچند تایید مستقل این تصاویر مقدور نیست.

نیروهای دولتی سوریه در روز یکشنبه موفق شدند بطور موقت کنترل یک میدان نفتی در تصرف داعش را بدست بگیرند و وعده دادند پایگاه هوایی تبقه در نزدیکی رقه را تصرف کنند. اما ضد حمله های سریع گروه داعش ارتش سوریه را در ده کیلومتری پایگاه تبقه وادار به عقب نشینی کرد.

داعش در اوت ۲۰۱۴ در یک یورش خونین کنترل رقه را به دست گرفت.

انتخاب

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک