فردا با تیموریان برای پیوستن به پیکان صحبت میکنیم/ شاید در آینده برای جذب نکونام وارد عمل شویم
وی در مورد اینکه آیا قرارداد تیموریان فردا امضا میشود، تأکید کرد: ما باید فردا صحبتهایمان را انجام بدهیم و اگر دو طرف به توافق رسیدند، قرارداد را امضا میکنیم. در خصوص صادقی باید بگویم که ما صحبتهایمان را انجام دادهایم و تقریباً قرارداد او نهایی شده است.
سرمربی تیم فوتبال پیکان در خصوص جذب جواد نکونام خاطرنشان کرد: نکونام بازیکن آزاد است و جزو سهمیه لیگ برتری به حساب نمیآید، به هر حال اگر بخواهیم بگوییم که او در لیست ما حضور دارد یاد خیر، باید بگویم ما در لیستمان بازیکنان زیادی داریم،تاکنون صحبتی با او نداشتهایم، امکان دارد در آینده برای جذب او وارد عمل شویم.
جلالی در مورد حضور دروازهبان و مهاجم خارجی در اردوی تیم خاطرنشان کرد: باشگاه پیگیر این موضوع است تا بتواند هرچه زودتر بازیکنان مدنظر را به اردوی تیم اضافه کند.
فارس