کد خبر 173014
۱۳۹۵/۰۴/۱۹ ۰۸:۳۷
تعیین تکلیف 18هزار نفر از ثبت‌نام کنندگان؛

تمدید مهلت ثبت‌نام برای پرداخت جریمه ریالی سربازی

ساعت24-سردار ابراهیم کریمی در گفت‌وگویی، در این باره گفت: مهلت ثبت نام برای پرداخت جریمه ریالی سربازی در سالجاری تا ۱۵ تیرماه بود که در هماهنگی با ستاد کل، تصمیم بر آن شد که این مهلت تا ۱۵ مرداد ماه تمدید شود.
تمدید مهلت ثبت‌نام برای پرداخت جریمه ریالی سربازی
جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا از تمدید مهلت ثبت نام برای پرداخت جریمه ریالی سربازی خبر داد و گفت: تا کنون وضعیت بیش از نیمی از ثبت نام کنندگان بررسی شده است.

سردار ابراهیم کریمی در گفت‌وگویی، در این باره گفت: مهلت ثبت نام برای پرداخت جریمه ریالی سربازی در سالجاری تا ۱۵ تیرماه بود که در هماهنگی با ستاد کل، تصمیم بر آن شد که این مهلت تا ۱۵ مرداد ماه تمدید شود.

وی ادامه داد: بنابراین تمامی افرادی که تا پایان سال ۹۵ دارای هشت سال غیبت مداوم از سربازی هستند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ درخواست خود را ثبت کنند.

کریمی با بیان اینکه این مهلت دیگر تمدید نخواهد شد، اظهار کرد: تا کنون بیش از ۳۰ هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده‌اند و پیش بینی ما این است که با تمدید طرح حدود ۱۰۰ هزار نفر برای آن اقدام کنند.

وی درباره اینکه تا کنون چه تعداد از ثبت‌نام‌ کنندگان تعیین تکلیف شده‌اند نیز گفت: بیش از ۱۸ هزار نفر از ثبت‌نام کنندگان تعیین تکلیف شده و مدارک‌شان تحت راستی آزمایی قرار گرفته است و برای اکثر آنان نیز کارت معافیت صادر شده و به زودی در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک