کد خبر 175009
۱۳۹۵/۰۴/۲۴ ۰۸:۴۵

مدیر سیا: خطر داعش از القاعده بیشتر است

ساعت24-مدیر سیا معتقد است حملات اخیر در عربستان سعودی حاکی از حضور داعش در این کشور و تهدید جدی این گروه برای عربستان است.
مدیر سیا: خطر داعش از القاعده بیشتر است
style="text-align: justify;">به گزارش خبرگزاری رویترز، عاملان انتحاری اوایل ماه جاری در سراسر عربستان عملیات‌هایی انجام داده و چهار نیروی امنیتی را در عملیاتی هماهنگ در عید فطر به قتل رساندند.

جان برنان، مدیر سیا در برنامه‌ای به میزبانی اندیشکده بروکینگز گفت: مهاجمان نشانه‌هایی از داعش داشتند. انفجارهای جده، قطیف و مقرهای امنیتی مدینه بی‌سابقه بودند.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حملات را برعهده نگرفته اما دولت سعودی معتقد است داعش مسئول این حملات است و تاکنون 19 تن را در اراتباط با این حملات دستگیر کرده است.

برنان گفت در حالیکه القاعده همچنان تهدید جدی علیه عربستان محسوب می‌شود داعش تهدید بزرگتری برای این پادشاهی است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک