کد خبر 180695
۱۳۹۵/۰۵/۱۰ ۱۷:۵۵

واژگونی وانت مزدا با ۱۸ مسافر / دو کشته و ۹ زخمی در این حادثه

ساعت ۲۴- رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت که واژگونی وانت مزدا حامل ۱۸ مسافر غیر ایرانی در این شهرستان دو کشته و ۹ زخمی برجا گذاشت.
ابراهیم محمدی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: صبح امروز یک دستگاه وانت مزدا حامل ۱۸ نفر از اتباع غیرمجاز پاکستانی در محور کوهستانی اسفندقه به قرقطوییه شهرستان جیرفت واژگون شد.


وی ادامه داد: پس از اطلاع از واژگونی وانت مزدا در محور اسفندقه - قرقطوییه دو دستگاه آمبولانس و نیروهای اورژانس جاده ای به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه دو نفر از اتباع بیگانه آسیب دیده در این محور در دم جان باختند و ۹ نفر زخمی شدند اظهار کرد: افراد زخمی این حادثه به نزدیک ترین مرکز درمانی اعزام شدند.

وی افزود: سایر اتباع بیگانه سرنشین خودرو وانت مزدا متواری و هفت نفر از آنها نیز توسط نیروهای انتظامی دستگیر شدند.

مناطق جنوبی استان کرمان به دلیل هم مرز بودن با مرزهای شرقی کشور سالانه شاهد حوادث زیادی رانندگی و کشته و زخمی شدن مسافران غیر مجاز افاغنه و اتباع پاکستانی است.

شهرستان جیرفت با ۲۸۰ هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک