کد خبر 182792
۱۳۹۵/۰۵/۱۶ ۱۶:۴۰

قتل ۸۵ شهروند عراقی را در الحویجه توسط داعش

ساعت24-جبار المعموری یکی از فرماندهان نیروهای داوطلب مردمی عراق گفت که گروه تروریستی داعش با قتل 85 غیرنظامی در شهرستان الحویجه در جنوب غرب کرکوک، مرتکب جنایت جدیدی شده است.
قتل  ۸۵ شهروند عراقی را در الحویجه توسط داعش
style="text-align: justify;">یک فرمانده نیروهای داوطلب مردمی عراق از قتل ۸۵ شهروند عراقی به دست گروه تروریستی داعش در الحویجه خبر داد.

به گزارش السومریه نیوز، وی با بیان اینکه در میان قربانیان، زنان و کودکان نیز دیده می‌شوند، افزود: داعش صدها خانواده را به گروگان گرفته و آنها را تهدید به اعدام کرده است.

این فرمانده نیروهای داوطلب مردمی عراق با بیان اینکه آنچه در الحویجه رخ داده است جنایت کشتار جمعی غیرنظامیان به‌شمار می‌رود، گفت: اجساد قربانیان این جنایت همچنان روی زمین مانده و داعش آنها را به خانواده‌هایشان تحویل نداده است.

المعموری بر ضرورت تلاش همه طرف‌ها برای تسریع در آزادسازی شهرستان الحویجه تأکید کرد.

کمیساریای عالی امور آوارگان سازمان ملل جمعه اعلام کرد که گروه تروریستی داعش حدود 3هزار نفر را که قصد فرار از روستاهایشان در استان کرکوک داشتند به گروگان گرفته و 12 نفر از آنها را به قتل رسانده‌ است.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک