کد خبر 182987
۱۳۹۵/۰۵/۱۷ ۱۰:۲۳

شیمون پرز: نتانیاهو خواهان صلح است

ساعت24- «شیمون پرز» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی درباره همکاری روسیه و آمریکا برای حل بحران سوریه و همچنین احتمال رسیدن به صلح تحت ریاست «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ابراز امیدواری کرد.
شیمون پرز: نتانیاهو خواهان صلح است
style="text-align:justify">رئیس پیشین رژیم صهیونیستی با بیان اینکه آمریکا و روسیه می‌توانند برای حل بحران سوریه همکاری کنند، نسبت به صلح فلسطین و اسرائیل ابراز امیدواری کرد.

پرز در گفت‌وگو با شبکه خبری «راشاتودی» با اشاره به تنش‌های اخیر میان روسیه و اروپا، گفت: «پوتین قلبا قصد ندارد با اروپا بجنگد، بلکه می‌خواهد بخشی از آن شود.»

وی همچنین درباره بحران سوریه و مذاکرات صلح، مدعی شد واشنگتن و مسکو می‌توانند با یکدیگر برای حل این مشکل تلاش کنند و افزود: « گمان می‌کنم آنها اکنون درحال مذاکره برای نحوه اداره وضعیت سوریه در سطح کلان‌تری هستند...البته نهایتا آنها نمی‌توانند بدون مصالحه، مشکلات خود را حل کنند.»

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی درباره مجادلات لفظی روسیه و آمریکا اظهار داشت این مسائل برای آن است که به مردم خود نشان دهند، طرف برتر در این قضیه هستند. جنگ سرد واقعی بر سر زمین، منابع یا ثروت نبود بلکه برای آن بود که مردم خود را درباره اینکه رهبری روسی یا آمریکایی، نظام بهتری است، قانع کنند.

پرز درباره امکان حصول راهکار دو دولتی و رسیدن به صلح با فلسطین تحت نخست وزیر «بنیامین نتانیاهو»، با دفاع از وی مدعی شد: «او (نتانیاهو) طرفدار راهکار دو دولتی است. او می‌گوید دنبال صلح است. شاید راهی که برای رسیدن به آن انتخاب کرده درست نباشد و مردم بسیاری نیز همین نظر را دارند.»

وی ادامه داد: «البته این دلیل نمی‌شود که اقدامات را متوقف کرد. حتی اگر اکنون به صلح نرسیم، اقدام برای آن، بخشی از مصالحه است.»

این مقام سابق اسرائیلی با حدس اینکه گروه تروریستی «داعش» دوام زیادی نخواهد داشت، گفت: «آنها دولت نیستند. آنها یک گروه غیردولتی هستند که می‌خواهند جنگ را در برابر صلیبیون پیروز شوند. به آنها می‌گویم آقایان کمی دیر کرده‌اید، چگونه ممکن است بر صلیبیون پیروز شوید.»

پرز در پایان برای نشان دادن چهره‌ای متعادل از خود تاکید کرد: «مسلمانان یک دین هستند. مشکل اینجاست که تروریست‌ها خود را مسلمان می‌نامند...باید کاری کنیم که نسل جوان اعراب و غیراعراب از (چیزی که) عصر علم (ارائه می‌کند) بهره ببرند.»

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک