کد خبر 192420
۱۳۹۵/۰۶/۱۰ ۱۸:۵۱

رایزنی ریابکوف با عراقچی و روانچی برای خرید آب سنگین

ساعت 24-- موانع پیشرفت برجام در حوزه رفع تحریم ها به ویژه تعلل ها و رویکردهای غیرسازنده از سوی برخی کشورها در دیدار معاون وزیر خارجه روسیه با عراقچی و تخت روانچی بررسی شد.
رایزنی ریابکوف با عراقچی و روانچی برای خرید آب سنگین
سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه و رئیس تیم مذاکره کننده آن کشور امروز (چهارشنبه) برای دیداری یک روزه وارد تهران شد.

وی در خلال اقامت کوتاه خود در تهران بطور جداگانه با سید عباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین الملل و مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدارها آخرین وضعیت اجرای برجام در دو حوزه تحریم ها و همکاری های فنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین طرفین بر عزم جدی کشورهای خود برای اجرای موفقیت آمیز برجام تاکید کردند.

همکاری های دوجانبه ایران و روسیه در توسعه فناوری نوین ایزوتوپ های پایدار در فردو، ساخت فاز دوم نیروگاه بوشهر، تأمین مواد و تجهیزات، خرید آب سنگین، همکاری های فنی با آژانس بین المللی انرژی اتمی و... از دیگر موضوعات مورد گفتگو در این مذاکرات بود.

در این دیدارها همچنین موانع پیشرفت برجام در حوزه رفع تحریم ها به ویژه تعلل ها و رویکردهای غیرسازنده از سوی برخی کشورها بررسی شد و بر ضرورت رفع تمام موانع و سهولت در اجرای تعاملات اقتصادی با ایران تاکید شد.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک