کد خبر 196494
۱۳۹۵/۰۶/۲۳ ۱۴:۵۵

جلوی اکران فروشنده در زنجان گرفته شد

ساعت 24- فیلم فروشنده که بنا بود به مناسبت روز سینما برای اهالی فرهنگ و رسانه در زنجان اکران شود، بنا به گفته مسئول سینما بهمن، با مخالفت حوزه هنری اکران نشد.
جلوی اکران فروشنده در زنجان گرفته شد
به مناسبت روز سینما، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، اکران ویژه فیلم فروشنده را برای اصحاب فرهنگ و رسانه این استان پیش بینی کرده بود که در لحظه اکران، مسئول سینما بهمن به بالای تریبون رفت و اعلام کرد: به علت مخالفت حوزه هنری با اکران این فیلم، فایل فروشنده به سینما نرسید و این فیلم اکران نمی شود.
فیلم فروشنده نخستین فیلم ایرانی دارنده 2 نشان نخل طلای جشنواره بین المللی فیلم کن محسوب می شود.
اکران نشدن فیلم فروشنده، اعتراض اصحاب فرهنگ و رسانه حاضر در جمع را به دنبال داشت و منجر به خارج شدن اغلب آنان از سالن سینما شد.
همین موضوع موجب شد تا مسئول سینمای جوان زنجان، پشت تریبون حاضر شود و نسبت به اقدام حوزه هنری در جلوگیری از اکران این فیلم، اعتراض کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر چرایی جلوگیری از اکران این فیلم، پاسخ دهی را به مدیر سینما بهمن حواله داد.
خبرنگاران در ادامه علت اختلاف بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری را جویا شدند که ناصر مقدم منکر وجود هر نوع اختلافی شد.

ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک