کد خبر 198337
۱۳۹۵/۰۶/۲۹ ۱۲:۳۹

واکنش کاشانی به خبر پرسپولیسی شدن دژاگه

ساعت24- رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: اگر اینقدر در لیگ وقفه ایجاد نشود پرسپولیس می‌تواند روند خوب خود را ادامه بدهد.
جعفر کاشانی در مورد اینکه آیا امکان دارد پرسپولیس بدون بازیکنان ملی‌پوش خود در جام حذفی شرکت نکند، اظهار داشت: در این مورد اطلاعی ندارم، باید با طاهری و برانکو در این خصوص صحبت کنیم.

وی در واکنش به اینکه شنیده می‌شود باشگاه پرسپولیس برای جذب اشکان دژاگه اقداماتی انجام داده است، عنوان کرد: فکر نمی‌کنم این حرف‌ها درست باشد. این دست اخبار بیشتر شبیه شایعه است تا واقعیت.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره بازی روز چهارشنبه این تیم مقابل سپاهان در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر،‌ گفت: پرسپولیس تیم خوبی است که می‌تواند در اصفهان هم روز خوبی داشته باشد و به پیروزی برسد. اگر اینقدر در لیگ وقفه ایجاد نشود پرسپولیس می‌تواند روند خوب خود را ادامه بدهد. این وقفه‌ها به ضرر پرسپولیس است.

کاشانی در خصوص تعطیلی ۲۲ روزه لیگ به خاطر بازی‌های ملی هم تصریح کرد: در این مورد باید از مسئولان فدراسیون فوتبال سوال کنید، ولی وضعیت تیم ملی الان شبیه زمان ما شده که برای یک تورنمنت چند ماه به اردو می‌رفتیم. باید به این نکته توجه داشته باشیم که تیم ملی زمانی قدرتمند بود که پرسپولیس و استقلال قدرت داشتند.

میزان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک