دمای زیر صفر در کشور/تهران روزی دو درجه گرم می شود
وی گفت: صبح امروز ورزقان به منهای 3 درجه رسید،سراب منفی یک ، خلخال منفی 2 و فیروزکوه هم دمای صفر درجه را تجربه کرد.
سرکرده درباره دمای حداکثر شهرهای کشور تصریح کرد: دیروز در بین 31 مرکز استان ، فقط 5 مرکز دمای بالای 30 درجه داشتند و دماسنج اهواز و بندرعباس هم دمایی بیش از 34 درجه را نشان نداد .
وی با اشاره به اینکه خنکی هوا آنقدرها هم پایدار نمی ماند، افزود: بر اساس نقشه های هواشناسی به تدریج و تا انتهای هفته روند افزایش دما را در پیش داریم که زیاد هم محسوس نیست.
کارشناس هواشناسی ادامه داد: غباری که دیروز روی مناطق غربی و مرکزی کشور وجود داشت امروز هم با شدت کمتری ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به روند بارندگی ها در کشور تصریح کرد : هم اکنون بارش های پراکنده باران بر روی مناطق مرکزی استان سمنان ، شمال استان اصفهان ، یزد و قسمت های شمال شرقی استان تهران خواهیم داشت.
سرکرده افزود: همین شرایط فردا به مناطق شرقی می رسد و در خراسان شمالی و خراسان رضوی هم بارش های پراکنده پیش بینی می شود.
کارشناس هواشناسی درباره شرایط آب و هوایی تهران گفت : امروز دمای پایتخت به 21 درجه می رسد در حالیکه دیروز حداکثر دما 19 درجه بود.
سرکرده افزود: تا جمعه (16 مهر) به طور متوسط روزی 2 درجه به دمای هوای تهران افزوده می شود.
میزان