کد خبر 209832
۱۳۹۵/۰۸/۰۸ ۱۵:۱۲

بازداشت جمعی معترضان آمریکایی در داکوتای شمالی

ساعت24-نیروهای پلیس در ایالت داکوتای شمالی آمریکا معترضان به یک خط لوله نفت را به صورت جمعی بعد از بروز درگیری‌ها و افزایش خشونت‌ها بازداشت کرد.
style="text-align: justify;">به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات مسئول اعلام کردند در این تظاهرات در کل 117 نفر بازداشت شدند و دو حادثه تیراندازی در تظاهرات جنجال آمیز علیه پروژه خط لوله نفت رخ داد.

یکی از معترضان بعد از سه بار شلیک به سوی پلیس بازداشت شد و هنوز گزارشی مبنی بر زخمی شدگان گزارش نشده است.

همچنین در این تظاهرات اعتراض آمیز کوکتل مولوتوف‌هایی به سوی افسران پلیس از سوی معترضان پرتاب شد.

اهالی این ایالت و مدافعان محیط زیست از چند ماه پیش با توجه به آسیب‌های محیط زیستی احتمالی به این پروژه خط لوله نفت بارها اعتراض کرده‌اند.

هم چنین گروهی از آنها در نامه‌ای به هیلاری کلینتون نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواستار دخالت او در این ماجرا شده‌اند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک