کد خبر 220564
۱۳۹۵/۰۹/۱۶ ۱۱:۵۳

بایدن: در انتخابات ریاست جمهوری 2020 نامزد میشوم

ساعت24-«جو بایدن» 74 ساله که هفته‌های پایانی حضورش در سمت معاونت رئیس‌جمهور آمریکا را سپری می‌کند، گفت که او در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 این کشور نامزد می‌شود.
بایدن: در انتخابات ریاست جمهوری 2020 نامزد میشوم
معاون اول رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا که اول بهمن به همراه باراک اوباما رسما از سمتهای خود کنار می‌روند، از نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری 2020 این کشور خبر داده است.

به گزارش هیل، جو بایدن معاون باراک اوباما روز دوشنبه(دیروز) در اظهاراتی بر احتمال حضور و نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا تاکید کرد.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در حضور تعدادی از خبرنگاران در ساختمان کنگره این کشور گفت: «من در سال 2020 برای انتخابات حاضر می‌شوم».

بایدن 74 ساله در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا او متعهد به عدم نامزدی در انتخابات 2020 آمریکا تصریح کرد: «من خودم را متعهد به هیچ چیزی نمی‌کنم».

تاکید بایدن بر نامزدی در انتخابات 2020 در حالی مطرح شده که در ابتدای مبارزات سال 2016 برخی زمزمه ها مبنی بر حضور او در انتخابات شنیده شد اما پس از مدتی وی رسما از هیلاری کلینتون حمایت کرد.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک