کد خبر 226821
۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۲:۳۴

عدم مخالفت علی دایی با استقلالی شدن ستاره تیمش

ساعت24-هافبک نفت تهران قصد دارد با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کند.
علیرضا منصوریان برای تقویت تیمش در نیم‌فصل دوم لیگ برتر روی ایمان مبعلی حساب ویژه باز کرده است و قصد دارد به هر شکلی که هست این بازیکن را در فصل نقل‌وانتقالات به خدمت بگیرد.

مبعلی در چند فصل اخیر یکی از بازیکنان تأثیرگذار نفت بوده و در شرایط عادی طبیعی است که این باشگاه راحت این بازیکن خود را از دست ندهد، اما واقعیت این است که خود این بازیکن بسیار مشتاق است با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کند و علی دایی هم قصد ندارد مخالفتی با این قضیه داشته باشد.

سرمربی نفت در تعطیلات نیم‌فصل به دنبال جذب یکی دو هافبک جنگنده و دونده است در شرایطی که مبعلی به خاطر شرایط سنی‌اش خیلی نمی‌تواند خواسته‌های او را در زمین اجرا کند. از این‌رو دایی نمی‌خواهد در این مقطع که مبعلی در دوران پایانی فوتبالش است مانع رسیدن او به خواسته‌اش شود.

نفت روز جمعه در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در اصفهان به مصاف سپاهان خواهد رفت و احتمال اینکه این آخرین بازی مبعلی با پیراهن نفت باشد، خیلی زیاد است.

برای دیدن اخبار ورزشی ساعت 24 روی ، خبر ورزشی کلیک کنید

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک