کد خبر 23104
۱۳۹۳/۰۶/۰۲ ۱۷:۱۲
عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران:

بر سر سیستم های دفاعی کشورمان مذاکره نمی کنیم

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان از ملاقاتهای پی در پی محمد جواد ظریف، قبل از مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد. عراقچی صراحتا اعلام کرد در هیچ یک از ملاقاتها بر سر سیستم هاید دفاعی کشورمان مذاکره ای صورت نمی گیرد.
عباس عراقچی گفت: به اعتقاد ما زمانیکه این اطمینان ایجاد شود که برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است، خود به خود به این معنا است که کلاهک های هسته ای هم برای موشک ها وجود ندارد و به این ترتیب فکر می کنیم نظر قطعنامه ۱۹۲۹ تأمین خواهد شد.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان با اشاره به برگزاری نشست های دو جانبه و سه جانبه تا پیش از مجمع عمومی سازمان ملل با کشورهای عضو ۱+۵ افزود: دکتر ظریف، وزیر امور خارجه در سفری که آخر هفته به روسیه خواهند داشت، با همتای روسی خود ملاقات می کند و یکی از موضوعات مطرح در این مذاکره مباحث هسته ای است و دیدار دو جانبه ایران و روسیه خواهد بود .

عراقچی با اشاره به اینکه اجلاس شانگهای نیز به زودی در تاجیکستان برگزار می شود، اظهار داشت: در حاشیه این اجلاس نیز فرصت مناسبی برای رایزنی های دوجانبه با روسیه و چین است . همچنین مذاکرات دو جانبه با آمریکا و اروپا نیز در حال برنامه ریزی و رایزنی است.

وی درباره دیدار دو جانبه ظریف و اشتون در بروکسل افزود: دوشنبه ۱۰ شهریور ماه آقای ظریف و خانم اشتون در بروکسل یک جلسه مشترک از صبح خواهند داشت و سپس ناهار کاری مشترک صرف خواهند کرد. ایران و ۱+۵ در نیویورک قبل از مجمع عمومی در سطح معاونان و مدیران جلسه ای خواهند داشت که این جلسه به نشست ایران و ۱+۵ در نیویورک در سطح وزرا منتهی خواهد شد.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده کشورمان در پاسخ به این سوال که در حالیکه بندی از قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران به مسئله کلاهک‌های موشک های ایران پرداخته است، در این باره در مذاکرات گفتگویی صورت نخواهد گرفت، اظهار داشت: ما هیچ مذاکره ای درباره سیستم های دفاعی کشورمان نمی کنیم.بر اساس توافق ژنو در طول مذاکرات به موضوع موشکی که در بند ۹ قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت به آن اشاره شده است، پرداخته خواهد شد اما این به هیچ وجه به معنای اجرای قطعنامه نیست.

عراقچی گفت: به اعتقاد ما زمانیکه این اطمینان ایجاد شود که برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است، خود به خود به این معنا است که کلاهک های هسته ای هم برای موشک ها وجود ندارد و به این ترتیب فکر می کنیم نظر قطعنامه ۱۹۲۹ تأمین خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک