شجاع حرف آخر را درباره پرسپولیس زد
در همین راستا در دو هفته اخیر پرسپولیس مذاکراتی را با شجاع خلیل زاده مدافع سرشناس سپاهان انجام داده بود اما باشگاه سپاهان به هیچ وجه راضی نیست در چنین مقطع حساسی از فصل مدافع ثابت خود را به تیم قدرتمند پرسپولیس واگذار کند. پرسپولیسی ها نیز پس از دریافت چنین سیگنالی به سراغ جذب گزینه عراقی خود سعد ناطق رفتند موضوعی که با واکنش شجاع خلیل زاده نیز همراه بوده است.
طبق شنیده های ما شجاع که شخصا تمایل داشت در نیم فصل راهی پرسپولیس شود در جمع هم تیمی های خود در سپاهان در واکنش به جدی شدن حضور مدافع عراقی در پرسپولیس گفته است: مشخص است انتقال من به پرسپولیس در نیم فصل منتفی شده است. با حضور مدافع عراقی جایی برای من در ترکیب وجود ندارد.
شجاع خلیل زاده در صورت حضور در پرسپولیس موقعیت خود را به عنوان یک مدافع ثابت می بیند اما باتوجه به نزدیک شدن پرسپولیس به مدافع عراقی، شجاع نیز پذیرفته حداقل تا نقل وانتقالات فصل جدید در تابستان حضورش در پرسپولیس منتفی شده خواهد بود.