کد خبر 238112
۱۳۹۵/۱۱/۱۸ ۱۵:۴۵

داعش اعضای بدن 45 بیمار در موصل را ربود

ساعت 24-منابع محلی در استان نینوا اعلام کردند که داعش اعضای بدن ۴۵ بیمار در بیمارستان‌های غرب موصل را سرقت کرده است.
یک منبع محلی در استان نینوا اعلام کرد: برخی از این بیماران کسانی هستند که برای انجام عملیات جراحی وارد بیمارستان‌های غرب موصل شده بودند اما بعد از خروج از اتاق جراحی با از دست دادن کلیه‌هایشان غافلگیر شدند.


این منبع اعلام کرد: داعش اعضای بدن برخی از تروریست‌های خود را نیز که در این بیمارستان‌ها بستری بوده‌اند سرقت کرده است. هدف از سرقت اعضای بدن این افراد فروش آن است.

این منبع افزود: تعداد کسانی که اعضای بدنشان سرقت شده به ۴۵ تن رسیده است. داعش بعد از اینکه منابع مالی خود را از دست داد تلاش می‌کند تا با تجارت اعضای بدن انسان‌ها این منابع را تأمین کند.

ائتلاف آمریکا در دوره اخیر منابع نفتی داعش را هدف قرار داده است. فروش نفت مهم‌ترین منبع درآمدی داعش بوده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک