کد خبر 24160
۱۳۹۳/۰۶/۱۵ ۱۰:۳۶

فراخوان فورد برای بیش از ۱۹۱ هزار خودرو

سایت خبری تحلیلی ساعت 24 - شرکت آمریکایی فورد موتور برای ۱۹۱ هزار و ۷۷۰ دستگاه خودروی فوکوس به منظور تعویض قطعات معیوب که ممکن است موجب نشت سوخت شوند، در چین فراخوان داد.
سازمان کل نظارت بر کیفیت، بازرسی و قرنطینه چین اعلام کرد: شرکت "چانگان فورد اتوموبیل" که سرمایه‌گذاری مشترک فورد در این کشور است برای خودروهای نیو فوکوس و کلاسیک فوکوس که زمان تولید آنها به سال ۲۰۰۹ برمی‌گردد، فراخوان خواهد داد.

با افزایش سخت گیری رگولاتورهای چینی برای حمایت از حقوق مصرف کنندگان، خودروسازان در چین سال گذشته برای ۵.۳ میلیون دستگاه خودرو فراخوان دادند که رکورد قابل ملاحظه ای بود.

حدود ۴۰ درصد از این خودروها پس از تحقیقات دولتی در مورد نقایص آنها تحت فراخوان قرار گرفتند.

فراخوان اخیر فورد نیز به دنبال بازرسی رگولاتور چین در واکنش به شکایت مصرف کنندگان در مورد مشکل نشت سوخت که ممکن است موجب آتش سوزی شود صورت گرفت.

سخنگوی فورد چین اعلام کرد چانگان فورد یک برنامه رضایت مشتری برگزار کرده بود اما تصمیم گرفت آن را به یک فراخوان رسمی تبدیل کند تا مطمئن شود ایراد همه خودروهای مورد بحث رفع شده است و هرگونه نگرانی مشتریان برطرف شود.

فروش فورد در چین از کندی رشد حکایت دارد به طوریکه در ماه اوت تنها ۹ درصد رشد سالانه داشت.

بر اساس گزارش رویترز، فورد که ورود دیرهنگامی به بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان داشته است اکنون تلاشهایش را برای رسیدن به رقبایی مانند جنرال موتورز و فولکس واگن در چین افزایش داده است.

این شرکت قصد دارند برند گران قیمت لینکولن را تا اواخر امسال در چین راه اندازی کند و از اکتبر در هفت شهر این کشور، هشت شعبه فروش لینکولن را دایر خواهد کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک