کد خبر 242879
۱۳۹۵/۱۲/۰۴ ۱۱:۲۰

لجبازی برانکو کار دست پرسپولیس می دهد

ساعت24-نمی دانیم سرمربی کروات پرسپولیس چه چیزی در احمدزاده دیده است که هافبک تکنیکی و کوتاه قامت خود را در پست دفاع چپ استفاده می کند.
پس از شکست تلخ پرسپولیس در دربی 84 برابر استقلال تصور می کردیم بالاخره برانکو ایوانکوویچ کوتاه آمده و متوجه اشتباه بزرگ خود شود اما این چنین نشد.

در حالی که پرسپولیس روی نیمکت محسن ربیع خواه را داشت باز هم مرد کروات احمدزاده را در پست مدافع چپ به بازی گرفت در حالی که این بازیکن حتی با بدیهی ترین وظایف این پست و پرتاب یک اوت دستی ساده هم آشنا نیست!

تجربه نشان داده وقتی برانکو یک اشتباهی را مرتکب می شود و منتقدان علیه آن اشتباه می نویسند یا در کنفرانس های مطبوعاتی از مرد کروات سوال می پرسند او همان اشتباه را آن قدر تکرار می کند تا به زعم خودش به همه بقبولاند که اشتباه نکرده است!

متأسفانه همین اشتباهات هم کار دست پرسپولیس داده و می دهد. برانکو اگر باز هم احمدزاده را در دفاع چپ به بازی بگیرد مطمئن باشید در آسیا و لیگ برتر تیمش را با چالش بزرگی مواجه خواهد کرد.

رادنیوز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک