کد خبر 245715
۱۳۹۵/۱۲/۱۵ ۱۴:۳۷

تیراندازی یک مهاجم نژادپرست آمریکایی به سمت یک هندی در واشنگتن

ساعت24-یک سیک هندی به ضرب گلوله یک مهاجم نژادپرست در ایالت واشنگتن آمریکا به شدت زخمی شد.
style="text-align: justify;">به گزارش خبرگزاری رویترز، یک سیک هندو در ایالت واشنگتن به ضرب گلوله یک مهاجم که به وی نزدیک شده و گفته بود که باید خاک آمریکا را ترک کند، به شدت زخمی شد.

پلیس آمریکا اعلام کرد تیراندازی جمعه شب در شهر کنت واقع در 15 مایلی جنوب سیاتل روی داد و این مرد سیک در حالی که در حال کار به روی خودروی خود بود در برابر خانه‌اش هدف گلوله قرار گرفت.

رئیس پلیس منطقه تاکید کرد مهاجم قبل از تیراندازی خطاب به قربانی گفته بود از آمریکا خارج شود و به همان جایی که آمده است برگردد. وی افزود فرد مظنون متواری است و هنوز دستگیر نشده است.

حملات مشابه به سیک‌ها در آمریکا در طول بیش از یک دهه گذشته وجود داشته اشت با این همه کارشناسان می گویند مهاجمان در اغلب اوقات سیک‌ها را با مسلمانان که همواره قربانی جنایات با انگیزه‌های مذهبی قرار می‌گیرند، اشتباه گرفته‌اند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک